Anotace: ...možná spíš prohlášení jak vyznání :o) a tohle by u ní mohlo hrát... aspoň mi to hrálo když ze mne vypadla... http://www.youtube.com/watch?v=DKCccyZvtIo
Sbírka: letos
.
hořím -
tvá panenka
půlnoční
slinou chtivou
mě uhasíš
a znovu škrtáš
rozfoukáváš
ty jsi pyroman
já - ta pravá
safety matches
plamenně
brečím
nejsem z kamene
hořím
nevyhořím
vykřesáváš
vášeň
doutnám
já - sen
touhy nehaste
z popela
Fénix
popel
z Fénixe
ne víc
než chceš
ne míň
než lež
já - stín
.
ty seš praktik od přírody
možná aj přirození
nenaděláš mnoho škody
dyž se oženíš
se mnou jak to máme v plánu
jinak škrt
a vše je v pánu
nebuď chrt
a prsten navleč mi
nebuď nevděčný!
:o)
10.02.2008 17:49:00 | hanele m.