The end
Anotace: Tak to je konec.
Lásko, chci Ti dát
pusu na dobrou noc
říct, že tě miluju
- perhaps -
MOžná mi chceš říct
-bejby
zní to svůdně
- maybe -
Zmáčkni čudlík
-ach ne-
padla tma
prchne
i světlo
mezi náma...
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: colorka, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)