Anotace: Tiskařská čerň psacích strojů z minulého století na tvé tváři... Jsi nadčasově inspirativní :-)
:* prostě úžasné. Právě tě oficiálně prohlašuji za můj velký vzor...:D :)
13.02.2008 15:44:00 | Walentine
Kristy, přesně tohle bych si dovolila říct já o tobě ;-)
Moc vám holky děkuju, jste dobré básnířky a skvělí lidé, takže pochvala od vás opravdu potěší ;-)
10.02.2008 21:17:00 | Lisa.Ginmi
ano, je to takové lehoučké, ale přitom tomá TAK silný emocionální náboj... Krása :o)))
10.02.2008 20:19:00 | Liss Durman
Liso, jak ty to děláš, že vždycky napíšeš něco nádherného jakoby mávnutím ruky.
10.02.2008 20:03:00 | .K.r.i.s.t.y.