Anotace: Existuje pět živlů a nejvýše postaveným živlem jest láska
Máš pravdu. Je to dobré přirovnání, tedy děkuji za něj, neboť člověku někdy rozpoložení zakazuje přemýšlet... (a člověk se na to polséze vymluví)
11.02.2008 12:17:00 | Já Esther Ruth
Díky za přivítání a co se lásky týče, tak by se dala přirovnat k zlaté minci, co tě hřeje na dlani, má svou cenu a máš zní radost, ale zároveň tě ten kov dokáže chladit a přinést ti smulu, závist a samotu.
10.02.2008 22:03:00 | Jacques Decoure
jak dalece je láska vůbec únosná... nevím... možná že to jen čtu ve špatné náladě... ale jako báseň je to dobré... jen k obsahu... jsem zrovna neschoppna se vyjádřit... ale jak říkám, líbí se mi to, jen tak dál, vítej zde.
10.02.2008 21:23:00 | Já Esther Ruth