Láska je slepá
Anotace: Láska je slepá,když jsou slepý lidé.
Láska je slepá, já už nechci žít
Láska ubližuje, nechte mě jít
Láska je slepá
Láska je slepá, mé srdce krvácí
Láska pro mě není, má duše se ztrácí
Láska je slepá
Láska je slepá, oči má slepené
Láska ke mě má, dveře zavřené
Kde najdu klíč, čím je otevřít
Kde hledat lásku, a nebát se jí mít
Láska je slepá
Kde je to místo, kde tvoří se milenci
Kde najdu lásku, kdy přijde k mému srdci
Láska je slepá
Láska je slepá, sám ted půjdu dál
Lásce už nevěřím, zlý sen mi zdál
Láska je slepá
Konec lásky, kterou chtěl jsem mít
Konec víry, v lásku se nedá věřit
Láska je slepá, když lidé nevidí
Láska už není , jsou jen pochyby
Dolů až k zemi, má hlava klopí se
Na zklameného kluka hledíte
Dolů
Dolů až k zemi
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: susuvlacek, Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)