Živoucí směs
Stín světa
sůl milování
štěstí zlatý důl
a milé věnování.
Letmý dotek
hloubka smyslů
světa žal
a povedený bál.
Zkrat očí
žár duše
touha milovat,
prosit hluše.
Bílý kvítek
pár zlatých smítek
a starosti vráska.
To všechno je láska..
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: come-past, Psavec, Dilla
Komentáře (3)
Komentujících (3)