Láska ...
Anotace: ... je všude kolem nás, i v mém srdci
Plno lásky všude kolem vidím.
V srdci malých dětí se skrývá.
Je vidět v očích starých lidí.
V každém srdci píseň zpívá.
Láska vykouzlí nečekané zázraky.
Všechny problémy s ní náhle mizí.
Chmury schovávají se za mraky.
Láska je poklad čistý, křehký, ryzí.
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Dračičák
Komentáře (1)
Komentujících (1)