Život a mylné priority
Anotace: Včera byl večer, dnes je den... ...snad budeme spolu ještě dlouho a jen tak se nerozejdem.
Sedím tu v práci a venku je tak krásně,
Místo toho, abych byl s andělem,
Tu teď prodávám a skládám básně.
Proč mi už nevěří, že ji mám rád?
Vždyť přeci někdo musí peníze vydělávat?
Oba chceme být spolu, ale často to nejde,
Že by bylo lepší, když se se mnou rozejde?
To ne, to bych nechtěl, hodně mi na ni záleží.
Vždyť pro mne není, jak si ona myslí, nějaké zátěží.
Uvidíme, co mi nadělí,
Miluji tě, Anděli...
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)