Prostě Vás nelze dostat z hlavy
Ač nezvolen
A spící mezi davy
Marně se bráníc románům
Snad každá minuta
Stále a bez únavy
Táhne mne k nebezpečným snům
Prostě Vás nelze dostat z hlavy
Podobné scény obecenstvo baví
Jenomže v případě mém
potlesk nečekám
Sám jako divák
Výraz nechápavý
Cítím co zloděj,
Který vykrad krám
Prostě Vás nelze dostat z hlavy
Mám tisíc důvodů
Držet se svého bytí
Na druhou stranu vah kratičký večer dám
Jazýček doleva
Však srdce se s ním chytí
Prostě Vás ve své hlavě mám
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Martanka
Komentáře (0)