Anotace: ...text...
tak to si dám říct ještě jednou a s parádním přednesem, nejraději přímo od autora :-)
15.02.2008 22:56:00 | ni.va
V tichém snění
procházet se
zvolna astrálem,
navracet se
na zem zpátky
někdy nad ránem...
V křehkém snění
propojení
mimo prostor, čas..
mezihvězdné
nebloudění
s vědomím, co v nás..
V krásném snění
s rozedněním
úsměv neztratit..
možná je to
o kouzlení,
možná jen o "žít"..
:o)
Nádherná stovková!!!
12.02.2008 17:35:00 | Cecilka