Láskou utonulí
Anotace: Co napsat? Snad jen, že po dlouhé době jsem se vrhla zpět na básnění a podle toho to taky vypadá...
Láskou utonulí
Požár srdce, marná sláva,
zhášíš vášní svou.
Hříšná slůvka našeptává
utonulý nad vodou.
Tiché hříchy vodu čeří,
soumrak duše hladí zrak.
Utopenci v lásku věří,
v prázdných očích žalů mrak...
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Rejha, Woski, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)