Nádhera...máš naprostou prvdu, hrátky se srdcem se nevyplácí..jenom by mě zajímalo jak to děláš, že jen tvá slova umí tak krásně pohladit:-)
16.02.2008 09:53:00 | Lady Carmila
U pevných stál jsi vrat na oknech závěsy
za nimi poznal jsi ty známé obrysy
ctěl jsi ji zavolat,rád bys ji uviděl
se srdcem si nelze hrát-proto jsi odešel.
To jsem si jen tak dokončila. Ovšem tvoje báseň
mně připadá docela veselá a hravá.Až na ten závěr.
12.02.2008 19:10:00 | s.e.n
S poslední větou plně sohlasím a docela jsem se nad celou básenkou silně zamyslela ... city jsou křehké, zranitelné. Srdce si nedá poroučet, i přesto, jak se dá na něj hrát ... stejně tak aj na ty city ...
12.02.2008 17:35:00 | NikitaNikaT.