probíjím se..
Chladivý krunýř na prsou,
to snad ,abych zchladil ten žár,
to jak se ve mě city rvou,
budu přesto bojovat s drakem tím dál,
se štítem erbovým,
co z doteků Tvých byl vykován,
s kyrysem dobovým,
se svým mečem se probíjím dál,
psotami bičován,
vyprahlou zemí,či bažinou zrádnou,
osamocen..
nikoliv však sám..
tak jako Tebe ..
již nelze milovat žádnou...
Přečteno 394x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)