Vyznání...
Jsi pro mne tím nejhezčím na zemi.
Jsi víc než voda i vzduch, jsi moje zázemí.
S Tebou jsem šťastná, s Tebou chci být
v náručí se objímat a na vždy spolu žít.
Jsi plamínek, co mi v srdci hřeje.
Jsi moje sluníčko, co se krásně směje.
Miluji Tě věrně a čistě.
To, že chci s Tebou žít, vím zcela jistě.
Přečteno 1022x
Tipy 3
Poslední tipující: Orichi, Leknínka
Komentáře (2)
Komentujících (2)