Všem občanům Literu k Valentýnu
Anotace: všichni se máme rádi
Jazyk mezi dvěma ústy,
milování na jeden dech,
škádlení obouruč..
Vesmír, ať z nás radost má,
my lásku dávat umíme,
a básní vždy blízkého potěšíme.
Mám Vás všechny rád, tak pac a pusu všem Literákům
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kyle, takova, pavlis, cevert, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)