Moc krásné a inspirující!;o)
Ty jsi můj krásný čas,
co svého konce nemá,
Tys má krása všech krás
i moje první cena,
v životní loterii,
jíž vášnivý hráč jsem,
jen pro Tvou Lásku žiji,
Tebou jsem okouzlen,
má nejčtenější kniha,
můj příběh plný krás,
jenž touhu rozeznívá,
rád čtu jej zas a zas...
20.02.2008 20:12:00 | Kozoroh 1
Díky za podporu, že zrovna já musím mít vždycky něco speciálního. Ať se Ti daří:-) :-) :-)
19.02.2008 19:53:00 | grázlík
...a i kdybychom byli
nejbohatší na zemi,
stejně bychom uvadli
bez Lásky políbení...
:o)
14.02.2008 15:48:00 | Cecilka
Och ta láska nádherná.
Také mě hned napadlo to pořekadlo o středě jako maminu.A sedne sem.
Moc příjemná a milá ku čtení je ta básnička.
14.02.2008 10:38:00 | s.e.n
Hezké vyznání, malučko jsem se pousmála nad tou středou, jen jsem si připomněla takové známe pořekadlo :o)
14.02.2008 07:40:00 | NikitaNikaT.