Nezapomínám
Anotace: včera sem u kamarádky viděla obrázek, co jí nakreslil ten její..jedna žirafa zezadu objímá tu druhou..(vzpomínky mávaj a ty procházíš svou malou krizí)...vzpomínky taky bolej a ta na Tebe ze všeho nejvíc:-(
Les vzpomínek v mlze slaných snů,
zas jednou jím tichý vzdech vane.
Co kmen, to jedna na Tebe,
bolestně sladká mi na srdci vytane.
Nedávno zrovna, snad jedna z prvých těch,
ze sbírky zn. TOP SECRET,
zabloudila v duši.
Úsměv i slza, štěstí, s ním žal, věčná zůstane.
To málo stačilo, jen zlomek pouhý;
c´est l´éternité,
a žádná síla nadlidská,
Tvůj hlas v touze vepsaný nesmaže.
Rej prstů Tvých na parketu kůže,
Tvé dlaně, nad lůnem stulené,
něžné jak vánek, hebké jak růže v rozpuku.
Ještě raz dějte se, chvilky kouzelné.
Prosím a proklínám,
co dals mi tenkrát, znovu mi dej.
Prosím a proklínám,
lásku věčnou Ti, drahý, slibuji.
Přečteno 482x
Tipy 16
Poslední tipující: Caracol, PoeziGirl, verunča, grázlík, PUERO, prostě Zuzana, Známá - Neznámá, Kyle, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)