Lehká
Letím ke hvězdám
a ty se mnou
Toužím
a vím
že se ti to nezdá
Ale vždyť jsem jenom promiskujitní hvězda.
Hvězda pánských večírků
už dávno jen pro cirku
Letíš
Žárlíš
Blázníš
A tu naši chvíli tímhle kazíš
Proč v ní tu naději razíš??
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: v.hercik, Vlk v rouše, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)