Muj boj
Anotace: tohle jsem skládala s mou mooc dobrou kamarádkou :)
Dneska mi bylo vseselo a milo
všechno se mi vydařilo
,jenomže pak si vešel ty
a všechno si obrátil na ruby.
Ted sama sebe nepoznávám,
ale já se jen tak lehce nevzdávám
Nevzdávám se bez boje
já nejsem ta co se lituje
Jsem tvrdá a nekompromisní
a to mě přináší štěstí...
Podíval jsi se do mích očí
já zachvěla se všude
přeci to láska bude
ne já se nevzdám
nenechám se oklamat
nenechám svou vuli tak lehce zlámat
Boj už předem prohrany snažím se zachránit
běž snad jiná nechá se pobláznit
Ty však stojíš nademnou
a já vpíjím se do tvých očí
Vidím Lásku bolest i utrpení,
ale zrada ta zrada bolí víc než cokoliv
Já už nechci být hloupá
já už nechci se ti znovu poddat
Já budu silná já chci být silná!
A proto udvrátím svůj pohled a řeknu tak už bež
Bež si a mě nech být
a možna budu o tobě snít,
ale ted budu taková jaksi přeji být
Už né uplakaná,ale nekompromisní a přímá
Já nevzdám se tak lehce a bojuji svědomím,že bude lépe
Tak jdi a nech mě být já už nejsem ta co ti odpustí
už nejsem nic jen tvé prokletí
možná budeš litovat že si poznal zrovna mě
při každém pohledu na tebe vypadáš tak skromně
z lásky se stala nenávyst která se probudila v nás obou
já opíjela se svobodou
a ty si mi jí chtěl vzít
a modrý z nebe sníst
neposlouchal si že já to nechci
jak už jsem řekla
tet budeš litovat že si mně kdy poznal
a lásku svou mi doznal
Ted spolu svedem boj,
který rozhodne o nás dvou..
Budem se nenávidet i milovat...
Ta vražedná kombinace nás bude spojovat,
ale jen nachvíly dokud se nerozhodne o vítezi
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: snítek
Komentáře (0)