Platonická láska
Platonická láska může
pro někoho krásná být.
Jenže tohle není pro mě,
chybí mi tam vřelý cit.
Tahle láska moc se hodí
pro mnicha či opata.
Mně se ale nejvíc líbí,
když je žena nahatá.
Kdo chce jenom obdivovat,
tak o mnoho přichází.
Sex do lásky přece patří,
životem nás provází.
Přečteno 543x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, grázlík, Erion Fate, Maura, Špáďa, Milásek, Traci, En, maena, Severka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)