Anotace: Táto báseň je venovaná pre niekoho, koho mám veľmi rada...Písala som ju od srdca. Možno tam nie je všetko, tak ako má byť, ale myslím si, že je v tom taká prvá láska...ak ste si ju prečítali, tak prosím pridajte komentík...budem veľmi povďačná...
Pekná báseň.
Láska nikdy nie je jedna, trpezlivo počkaj na ďalšiu. Príde ;)
16.08.2011 05:56:00 | slnečnica
To tak někdy bývá
že jeden čeká
a druhý zapomene.
Tak si z toho nic nedělej, zas přijde další láska.
Třeba ta pravá.
Jinak pěkně napsaná.
31.01.2009 21:38:00 | Paulín
Ahoj! .. dakujem za voj koment... :) tak ako vidim v tvojich basniach je dost citov... je to naozaj poznat! .. velmi pekne! :)
14.02.2008 16:01:00 | LeSia