Konec ....
Anotace: CO říci víc ??? Prázné a holé nic .......
Moje city,
stopy lásky,
zametla jsi
a to bez nadsázky,
jako prach
ze stolu pryč.
Škoda mluvit
o tom víc,
leč lepší něco
než-li nic.
Tak si lásko
běž kam chceš,
mé city mně
stejně nevezmeš.
Leť si ptáčku,
klidně leť,
už nečekám
na odpověď.
A ač to bolí
au au au,
loučíme se,
ahoj, čau.
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Vladimír P.
Komentáře (0)