Jediná
Anotace: Co k tomu říct? Tohle ze mě jednou večer lezlo opravdu bleskovou rychlostí. Nechci se příliš chválit, ale tohle se mi, pojato objektivně, opravdu povedlo :) A když už máme toho Valentýna ;)
Jdu k tobě,
a doufám že jsi sama.
Prožil jsem si toho dost,
tak lásko, no more drama.
A vím,
že tohle všechno to už stačí.
Už je večer,
a snad neležíš na polštáři.
Radši ti zavolám,
protože nikdy nevíš.
Do sluchátka,
mi říkáš, že už skoro spíš.
Aha, tak ok,
prostě se vrátím domů.
A přijdu zítra,
jen mi vydrž na telefonu.
Chtěl bych ti jenom říct,
moc se na tebe těším.
V hlavě mám divný myšlenky,
moc nevím, co řeším.
Ty jsi moje jediná,
ale jsem já tvůj jediný?
Nechci být potrestán,
vždyť jsem úplně nevinný.
Přečteno 668x
Tipy 7
Poslední tipující: excited, Martanka, Daisy.., estrellita, WhiteSkull, Dračičák
Komentáře (3)
Komentujících (3)