chlad v srdci
Něco tam zůstalo,
myšlenky bloudí,
vzpomínky tíží.
Dopřát jim místo,
jít.
Dál.
Ale kam.
Chodba,dveře,pohled z okna,
vše stejné je.
Je to jen klam?
Zménil se úhel.
Přivíram oči,slyším tvůj dech.
Rád bych cítil..
však budím se dole.Na betoně.
Ledově ztuhlý...
Přečteno 482x
Tipy 10
Poslední tipující: bejbyyyy, Daisy.., pavlis, melebele, Martanka
Komentáře (0)