Jsem rád....

Jsem rád....

Anotace: Jsi můj osud, moje láska.

Ty jsi to co neznal jsem dosud.
Ty jsi má láska ty jsi můj osud.
Tebe jsem hledal svůj život celý.
A teď mě jen krůček od tebe dělí.
Stojím před tebou dívám se na tebe.
Tvé oči jsou jako brány do nebe.
Tvé ruce mi na pozdrav mávají.
A tvá ůsta polibek dávají.
Za ruku tvou tě držím.
A jako rytíř královnu střežím.
Dívám se na tvoji tvář, která je hebká jako samet.
A můj pohled k tobě přilétá, jako včela na med.
Jsi tak sladká.
A tvá kůže tak hebká.
Nevím jestli tolik krásy dokážu vstřebat.
Ale nechce se mi už dál hledat.
Né, že bych něco hledat chtěl.
Jsem hrozně rád že jsem tvou krásu uviděl.
Autor Blade Safety, 14.02.2008
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí