Valentýn
Anotace: Každý by chtěl být milován.
Lásku každý by chtěl mít,
někdo jen může o ní snít,
milovat bych chtěla
a na minulost zapomněla,
srdce toho druhého mám
a nikomu ho nepodám,
ruce navždy spojíme
a tím se zasnoubíme,
na vždy spolu být
a jeden druhého mít.
Přečteno 466x
Tipy 4
Poslední tipující: whiolet, Norlein
Komentáře (2)
Komentujících (2)