Cítím motýly...
Anotace: .....den po valentynovi:o)
Motýlí křídla mé tváře hladí,
srdíčko poskakuje radostí.
Tvé tóny s těmi mými ladí,
za hlavu házím všechny starosti.
Zítra celý den s Tebou mě čeká,
polibky, objetí, povídání.
A v noci zahřeje nás Tvá deka,
něžné dotyky, vášnivé milování.
Motýly cítím dnes v celém těle,
hádej, díky komu....?
Je mi neskutečně skvěle,
lásko těším se k Tobě domů...
Přečteno 408x
Tipy 17
Poslední tipující: Martinecka23, Kozoroh 1, Cryoman, WAYWARD, pavlis, kroužek, labuť, PoeziGirl, emi-lee, Martanka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)