DCERO
Anotace: ...věnováno mé dceři,prozobáseň
Přišla jsi na svět jak poupě v moruši
rozpukáš v květy sladkého plodu
dozráváš pomalu v slunečním shonu.
Obklopená starostí svých věrných sluhů.
Poznáváš ptáčata i lidské hlísty
které okusují právě narostlá křídla
rozletu tvého těla a rozum tlačí
hluboko pod práh tvého chtění.
Vyzrálas rychle
plodnice stárne
povrch se scvrkává
nějak moc rychle
však sladkost v nitru tvém
dozrává v vrchol
nektarem napojíš
desítky mrtvol.
Žiješ si šťastně
rozdáváš smysl
a až si uvadneš,
změň se v dobromysl.
Tvůj táta
Přečteno 433x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Bíša, emi-lee, Bean, Psavec, takova
Komentáře (5)
Komentujících (5)