červánky
Anotace: ..v milé tváři Tvé lásko..
S červánky na tváři Tvé milé,
začínat chtěl bych každý příští den,
krásné ráno popřát svojí víle,
a snít v obětí něžném sladký sen,
posnídat něhu ze Tvých očí,
ochutnat marcipánu ze Tvých úst
a nechat myšlenky své krásně točit
a nikdy nemuset už držet půst,
vlhkými polibky vychutnat příchutě tak slastné,
kopečky vanilky či jahody,
prožívat naplno ty okamžiky štastné,
nalité štěstím a okamžiky pohody...
Přečteno 740x
Tipy 13
Poslední tipující: Martanka, Milásek, laura3, Psavec, labuť, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)