Svatý Valentýn
Anotace: Ani nevím, jestli je to narážka nebo ne.
Jen jeden den v roce
někdy v únoru
milujte se do úmoru
hrozí vám lásky proces
Svatý Valentýn se z nebe dívá
v ten den v únoru
a hlásá: milování do úmoru
love song si při tom zpívá
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)