posledni odstavec dobrej..to mi neco dalo...
/zase se schovama za seudonym. Nightgirl/
hm.zajimavy..a vlastne pravdivy
17.02.2008 16:05:00 | Adrianne Nesser
slibuju že tu angličtinu opravím.....mno....a jinak to byl jenom takovej pokus jak na to budete rágovat...
15.02.2008 11:14:00 | Yukki
Tak sloveso gived, už jsi si opravila... ale on ani tvar feeld v angličtině neexistuje... feel-cítit má své další tvary pouze felt... takže by to mělo být... I felt love, because of you...
Když zdokonalíš svou angličtinu, mohla bys nakonec psát i povedené básně, i když já jsem zastáncem českého jazyka a nevidím důvod, proč by čeští umělci měli psát anglicky...
15.02.2008 10:21:00 | Miro Sparkus
Teda ,,gived''.Sám jsem to napsal špatně!Ale jinak je to tak, no.
15.02.2008 09:03:00 | Cigarette King
Nechci se hádat, ale v angličtině pokud vím slovo ,,gaved'' neexistuje.Minulý tvar od give je gave.
Popřípadě given.:-)
15.02.2008 09:02:00 | Cigarette King