Když duše promlouvají a srdce planou
.
Toužebný večer jež voní světly svící,
kouzelně šeptá nám do duší žár,
hladíš mě a laskáš po horké líci,
dáváš mi do dlaní třpitivý dar.
Prstýnek z lásky a plynoucí naděje,
prstýnek co srdce Tebou mě zahřeje,
ptáš se a držíš mi rukami dlaň,
má lásko mou ženou žádám se staň.
Ta odpověď Tě moc zajímá,
drobné slzy v očích máš
a mé srdce říká Ti a praví,
lásko chci Tě navždy
přec
....láska ta je v obou nás
...naše láska výhru slaví
..a teď je ten
pravý čas
.
Přečteno 599x
Tipy 24
Poslední tipující: hašlerka, carodejka, vodnař, jedam, china white, Monsignore, Blázen? =), Bíša, Psavec, Milásek, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)