Anotace: Třeba hledáte inspiraci?Třeba chce jen spravit náladu pro dnešní den?Já jsem zrovna u miláčka, a toho už brzo budu muset opustit:-)ne navěky ale do dalšího volna..a to nebude jen tak hned..takže doufám,že se bude líbit,je psaná horkou jehlou:-)
Ty si opravdu s těmi verši jenom hraješJde ti to dobře,jen občas rýmem fakt překvapíš.
07.07.2008 08:23:00 | čertíček
Trošku mi tam vadila ta významová záměna verše a rýmu... Ale tak to je asi spíš jen moje vrozená rýpavost ;-) jinak pěkné, je v tom hodně citu a to se mi líbí! Navíc když pomyslím, jaký to je cit ;-) Paráda!!!
16.02.2008 22:45:00 | Liss Durman
dopisy pro miláčka..
horkou jehlou šité
od jedné Lady..
co v dlani srdce mačká
a nyvždy bude jej mít vryté..
16.02.2008 07:35:00 | Bean
Hezké :-)
Já vím, že taky píšu někdy chyby, ale mám jednoho člověka, co to po zveřejnění hned opravuje... Ty asi nikoho takového nemáš a to je chyba!! :D
15.02.2008 15:52:00 | Anewue
Pěkně se mi četlo, děvče. Jo, to se to básní, když Ti miláček dělá pomyšlení.
15.02.2008 11:28:00 | Psavec