ODDECHUJEME DO TICHA, JEŽ STÉNÁNÍM JSME NAPLNILI

ODDECHUJEME DO TICHA, JEŽ STÉNÁNÍM JSME NAPLNILI

Anotace: vzpomínky na ty chvíle prchavé držím v pěsti

ODDECHUJEME DO TICHA, JEŽ STÉNÁNÍM JSME NAPLNILI,
vzpomínky na ty chvíle prchavé držím v pěsti.
A plníme si sny, jež jinde by se nesplnily,
to v daru Tvého srdce já nalezl své štěstí.

K čemu jsou vládcům paláce a k čemu je jim moc,
když noc je tíží samotou, v níž leží?
K čemu je světcům nebe,
když bojíce se lásky věří, že milovat je hřích?
K čemu jim to, nemají-li tebe!
Tak jako já, položenou na pažích…
Autor Radiz, 15.02.2008
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: Martanka, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí