Strach
Na zastávce,
zítra čekat budu,
s rudou růžičkou,
dárkem pro tebe,
však polibek,
budu mít strach,
ti něžně dát,
snad tam nezůstanu,
přikovaný k zemi,
botami železnými,
ruku tvojí,
něžně polapím,
na rty,
polibek ti dám,
červenat se při tom budu,
jak květinka…
Přečteno 500x
Tipy 17
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, BloodyButterfly, Bíša, Danah, s.e.n, Milásek, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)