okouzlení
Anotace: přestávám se bát
Sbírka:
JP
S odvahou reka a ctnostmi rytíře, ve špatným století je to až k nevíře, kde ses tu vzal a kde jsi byl dřív??
Tvůj klidný pohled , z pod černé přilbice, na klisně ohnivé zdoláváš silnice, bez strachu s hrdostí.
Jsem v němém úžasu nad touhou sílící jenž k růstu hledala snad právě tebe, rytíře ve špatném století bloudící, rytíře můj milý poznáváš sebe?
Přečteno 467x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Rošták Domča, Dota Slunská
Komentáře (1)
Komentujících (1)