...

...

Anotace: Bylo mi smutno... po člověku, kterého mám moooc ráda...

Proč nemohu ti pusu na dobrou noc dát?
S tebou každý den se smát?

Ležím tu sama,
mě stýská se moc.
Proč tu nejsi se mnou?
A nestrávíme spolu jednu krásnou noc?

Při vzpomínce na tebe,
slzy mi po tváři tečou.
Nechci se jen dívat na nebe,
a sledovat jak minuty bez tebe se vlečou.
Pomalu se vlečou...
Autor kdo.to, 15.02.2008
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí