Rozchod
Oheň pálí!
Zrada bolí!
Srdce puká!
V duši muka!
Ani sbohem,
neřekl si.
Jenom mečem
probodl si!
Miluji tě!
Jsi ten pravý!
Lásko, chci tě!
Proč to bolí?
Nenávist a rozchod!
Takhle to nemělo být!
Jsem jak vyprodaný obchod!
Pro co teď žít?
Myslíš si,
bránu jsem zavřela.
Já však chci,
s tebe mít manžela.
Už je to jedno!
Přišel konec!
Jenom tvé jméno
nechce odnést!
Srdce mám rozervané,
ale s tebou navždy zůstane!
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Platón, Likynka
Komentáře (0)