O srdci
Z lehka jen z lehounka, chtěl bych Tě hladit,
Tvou jemnou kůží tiše se bavit,
hladit Tě po dlaních, krku i bradě,
lechtat Tě na nohou a líbat Tvé skráně.
Jen se Tě dotýkat, vědět, že jsi,
líbat Tě, milovat, znát Tvoje sny,
jseš jako motýl, co s ránem se ztrácí,
večer se navracíš, když srdce krvácí.
Pel ze Tvých křídel, oči mi pokrývá,
srdce je zřídlem z něhož cit vyplouvá,
napij se Lásko, vždyť je jen Tvé,
náleží Tobě, Tobě jediné.
Přečteno 824x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Milásek, Psavec, just me, isisleo, ona, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)