Vzpomínka
Anotace: milá a hravá mne navštívila...
Tančí po kapkách rosy, co ulpěly na lístcích v trávě,
poslouchá zpěvy kosí, nesmělý polibek vrací hravě.
Ve vlasech prsty bloudí, když v klín jí hlavu složíš,
jak z pramene řeka proudí, a pak se ze sna budíš.
Víla? Sen? Či pravá láska? To jen v lese nahá kráska,
spící, krytá perlou rosy, závoj z pavučinek nosí,
zalitá slunce jasem a z mechu má pár peřinek.
Sedíš dál mlčky, tiše... na mezi krásných vzpomínek...
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Andulýk, Iva Borecká, Asterix
Komentáře (0)