Doznívá
Chybí mi
ten kousek nebe
z tvých rukou,
záblesk naděje,
pár minut lásky
radost končí na dně sklenky,
doznívá s posledními tóny rádia
a odchází s posledním polibkem
otrávený vzduch
mi chce vtisknout novou duši
vedu monolog
a ty neposloucháš
/jemné chvění/
odešel jsi
a nechal jsi za sebou jen ticho
svět se rozpadá
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Lota, just me, qpal
Komentáře (0)