Na dlani
Anotace: Jen Tvoje...a presto sama
Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých vlasů.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna neskrývat krásu.
Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých řas.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna rozdávat čas.
Ležím v Tvé dlani
obléklá do dlouhých naušnic.
Ležím v Tvé dlani,
ochotna nežádat vůbec nic.
Oba dva víme,
přijdou si pro mě Satani.
Ale pro tyto chvíle,
jen Ty - mě máš na dlani...
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: Lota, IvoMaria
Komentáře (1)
Komentujících (1)