Ty a já
Anotace: Další vyznání...
Zamiloval jsem se tíhou svých sedmnácti let,
víc milovat bych žádnou nedoved.
Teď procházíš mým vlastním životem,
já nechci jenom tak postávat za plotem
a pouze sledovat, jak se mi vzdaluješ
a prstem do prachu naše sny maluje
Chytit tě za ruku, projít se s tebou,
bos ranní travou, kde nohy tě zebou.
Líbat tě do vlasů,
s tebou si povídat,
povídat bez hlasu
a mít tě hodně rád.
Do smrti milovat,
milovat sebe,
do smrti milovat,
ty mě, já tebe.
Přečteno 971x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)