Čekám

Čekám

Anotace: Nemohl jsem spát a napadlo mě toto.

Modré oči a černé vlasy,
ve večerním šeru, na pláži.
Spatřil jsem tebe, kdepak jsi asi.
své srdce pro tebe, ti ukáži.

Toho dne přišla noc,
v mé hlavě živá vzpomínka.
Zavřít oči, usnout snažím se moc,
čekám, spánek milostiv přišel zlehýnka.

Hledaje nápadu, hledaje tebe,
že by jak přelud spadla jsi z nebe?
Čekám dál, doufat nepřestávám
že jednou to srdce, moje srdce ti dám.
Autor wodouch, 17.02.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel