V podstatě komentář i k novějším básním výše...tyhle prvni návaly smutku jsou nejhorší a nejbolestivější, ale zároveň právě ony se mohou změnit v hybnou sílu, která posune věci výš. Pokud smutek odplyne a Láska zůstane tam, kde je doma - v Srdci, je to dobre... :-)
19.02.2008 13:24:00 | Pavelpaja