Anotace: Ta slova mi mluví z duše, nejsem jejich autorem..na lásku jsem kdysi věřila a tyto pocity mi zbyly..
Ahojik, už je ti lépe? A lásku doufám máš? Nevisí však na provázku? Věř v ní hodně s citem at nebolí tě srdce. Ahoj a drž se :-) M.
30.07.2009 16:12:00 | hejlos
Všichni víme, že je to právě takhle a stejně aspoň malou chvilku věříme na zázraky. Díky za takové vyjádření pocitů
19.02.2008 19:23:00 | jednazesta
Nevadí, že nejsi autorem slov. ST je za myšlenku a za to, že přesně vím, o čem to je ...
19.02.2008 07:17:00 | NikitaNikaT.