Dá se řéct, že tak nějak souhlasím s psavcem. Jen bych chtěla napsat, jak mi bylo mmoho krát řečeno, že na lásku musí být dva a mělo by vždy vše být oboustranné ... ne se snažit jenom jeden, což dobře znám. Člověk nevidí a pak si přinde hloupě, jen samé výčitky ... procitnutí a zjištění jsou těžká, ale člověk by měl hledat proč, proč se to stalo, proč s to děje ... a pak najít řešení. V klidu. Jenom najít ty síly .... pro mne to byla fuška.
08.03.2008 09:13:00 | NikitaNikaT.
Joj, děvče, čím vším bys chtěla být a nakonec jsi jenom manželkou. Smůla, ale i manželka může být něžnou milenkou, sluníčkem atd. Záleží jen na ni jak to s mužem svede.
17.02.2008 14:54:00 | Psavec