lehký styl ale jeto jak otisk bolesti cítim z toho snahu udělat alespoň malou dírku v duši aby alespoň trochu tý bolesti a zklamání ( sám jsem to už jednou zažil) mohla ven..proto všechno je krásná
28.03.2008 23:28:00 | kulishak
Upřímná a velmi emoční básenka. Má svoju hloubku, dobře se četla, jakoby psaná s lehkostí, leč s velkou bolestí. Nevím, co na to napsat, život musí jít dál, nenechme se trápit a buďme také šťastní ... třeba i sami ... Vím, jaké je, když milý podvádí a často jsem si řékala proč ... vím, že je spousta důvodů, někdy si za to můžeme sami a někdy jsou na vině právě ti muži.
08.03.2008 09:09:00 | NikitaNikaT.
I to se v životě děje... Prožívám to samé.. :-((.. Hezká básnička i když moc dobře vím, jak Tě to bolí..
26.02.2008 17:24:00 | labuť
Velmi pěkné. Je to ale trouba, že si tu milenku nedokáže před Tebou řádně utajit. Co oči nevidí, to srdce nebolí. Takto je to zbytečné trýznění. Nebo je mu to už vše fuk?
18.02.2008 16:23:00 | Colo-colo