Chtěl bych být labutí
Chtěl bych být labutí
Chtěl bych být labutí,
bez starostí
z nevěrnosti,
plout si po hladině bez hnutí,
nestarat se o maličkosti.
Jednu partnerku navždy mít,
do konce života se milovat,
navždy spolu být,
… společně žít,
i zemřít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)