Chemie
Anotace: Jedna starší, když mi bylo sladkých 17....:o)
Vypnuli elektriku – tma mě zalévá
Snad venku, snad tam je úleva
Vlak houká…
…vzpomínám
les, měsíc a sova pálená
Tvá vůně v mých vlasech uvězněná
…….ulétla
Poprchává, ne to z mraků padá kyselina
Teď půjdem a napijem se spolu vína…
…já a kyselina
Mám zásaditou duši
A potvora kyselina tuší
…jak vytvořit sůl…
…vzala mi Tě…
mé duše je půl
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, Mácha, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)